Admissions

Mater Salvatoris és un col·legi concertat, mixt i catòlic, dirigit per les religioses de la Companyia del Salvador, que va obrir les seves portes l’any 1948.

Ofereix a les famílies totes les etapes educatives: Infantil, Primària, ESO i Batxillerat, amb la finalitat de proporcionar una formació integral de qualitat que permeti a cadascun dels nostres alumnes afrontar amb èxit els reptes de la societat del segle XXI.

  PREINSCRIPCIÓ LLAR D’INFANTS I BATXILLERAT CURS 2020-2021

  Us informem que ja ha començat el període de preinscripció escolar per a #LlarInfants i #Batxillerat.

  ? Tots els tràmits es podran fer en línia, per evitar desplaçaments als centres.

  Com es fa la #preinscripció telemática?

  ? Descarregant el formulari de sol·licitud a través dels següents enllaços:

  ▶️ Enviant al següent correu electrònic la sol·licitud emplenada, juntament amb fotografia o escaneig del DNI dels pares (i de l’alumne si en té), llibre de família i carnet de vacunacions al dia. L’adreça del Mater Salvatoris és c5002489@xtec.cat

  ? Es podrà fer preinscripció presencial al Col·legi on els facilitarem la sol·licitud que han d’emplenar i hauran de portar el DNI dels pares (i de l’alumne si en té), el llibre de família i el carnet de vacunacions al dia.

  ☎️ Caldrà demanar cita prèvia trucant al Col·legi. El telèfon és 973 23 40 50

   Per obtenir més informació sobre el Col·legi o concertar una cita per visitar-lo, cal emplenar el següent formulari:

   El COL·LEGI MATER SALVATORIS, en el seu caràcter de Responsable del Tractament, li INFORMA que les dades recollides a través del present formulari seran utilitzades per gestionar la comunicació amb aquelles persones interessades en inscriure als seus filles al Col·legi o rebre informació del mateix. La base jurídica per al tractament de les dades serà el consentiment exprés de l’interessat. Les dades no seran cedides a tercers llevat que hi hagi una obligació legal. Les dades es conservaran durant el temps necessari per complir la finalitat per als quals van ser recollides i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar del tractament de les dades. L’interessat o el seu representant legal, si escau, té dret a obtenir confirmació sobre si en el COL·LEGI Mater Salvatoris estem tractant les seves dades personals, per tant, podrà accedir-hi, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva limitació, oposició o supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. Amb aquesta finalitat, serà suficient l’enviament d’una comunicació per escrit, acreditant fefaentment la seva identitat i la representació que ostenta, a les següents adreces: Partida Pla de Monsó, 30, 25193 Lleida, protecciondedatos@matersalvatoris.org o dpo@adhocasesoreslegales.com . Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web: https://lleida.matersalvatoris.org “