Admissions

Mater Salvatoris és un col·legi concertat, mixt i catòlic, dirigit per les religioses de la Companyia del Salvador, que va obrir les seves portes l’any 1948.

Ofereix a les famílies totes les etapes educatives: Infantil, Primària, ESO i Batxillerat, amb la finalitat de proporcionar una formació integral de qualitat que permeti a cadascun dels nostres alumnes afrontar amb èxit els reptes de la societat del segle XXI.

  PREINSCRIPCIÓ CURS 2023-2024

  El període de preinscripció escolar per a #EducacióInfantil, #EducacióPrimària i #ESO és:

  EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA: del 6 al 20 de març

  ESO: del 8 al 20 de març

  Tots els tràmits es fan de forma telemàtica.

  Com es fa la #preinscripció telemàtica?

  ▶️ A través de la següent web:

  Preinscripció

  ☎️Si tenen qualsevol dubte o problema per realitzar la preinscripció telemàtica, poden trucar al Col·legi al telèfon 973.23.40.50 de 9 a 12.30 h i de 14.30 a 16 h.

   

   Per obtenir més informació sobre el Col·legi o concertar una cita per visitar-lo, cal emplenar el següent formulari:

   El COL·LEGI MATER SALVATORIS, en el seu caràcter de Responsable del Tractament, li INFORMA que les dades recollides a través del present formulari seran utilitzades per gestionar la comunicació amb aquelles persones interessades en inscriure als seus filles al Col·legi o rebre informació del mateix. La base jurídica per al tractament de les dades serà el consentiment exprés de l’interessat. Les dades no seran cedides a tercers llevat que hi hagi una obligació legal. Les dades es conservaran durant el temps necessari per complir la finalitat per als quals van ser recollides i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar del tractament de les dades. L’interessat o el seu representant legal, si escau, té dret a obtenir confirmació sobre si en el COL·LEGI Mater Salvatoris estem tractant les seves dades personals, per tant, podrà accedir-hi, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva limitació, oposició o supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. Amb aquesta finalitat, serà suficient l’enviament d’una comunicació per escrit, acreditant fefaentment la seva identitat i la representació que ostenta, a les següents adreces: Partida Pla de Monsó, 30, 25193 Lleida, protecciondedatos@matersalvatoris.org o dpo@adhocasesoreslegales.com . Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web: https://lleida.matersalvatoris.org “