Últimes Notícies

El proper 7 d’octubre el Col·legi Mater Salvatoris celebrarà el 1r Torneig Solidari de Pàdel. Serà un torneig mixt amb tres categories. Es realitzaran partits de 30 minuts. Hi haurà una fase de grups al matí i les finals a la tarda. El 50% de la recaptació del torneig es destinarà a una obra benèfica. El preu és de 18€ i pels menors de 16 anys 15€. Les inscripcions es podran fer a: www.waps.cat/mater-salvatoris

Campament de Muntanyencs en Bielsa. El grup de Muntanyencs del Col·legi està gaudint del tradicional campament d'estiu, que aquest any té lloc en Bielsa (Osca).

Comença Mater Fun Summer 2017. Ja ha començat el Mater Fun Summer 2017, els cursos d’estiu en anglès que organitza el Col·legi per a nens d’Educació Infantil i Primària. Els petits canvien la rutina habitual de l’any escolar per unes activitats més lúdiques com manualitats, esport, piscina, cançons... i tot en anglès!

El Col·legi Mater Salvatoris present a la X edició de "Ciència al carrer". El passat 27 de maig se celebrà "La Ciència al carrer", una fira coordinada pel Centre de Recursos Pedagògics del Segrià en la que divulgadors de la ciència, empreses, docents i alumnat de tots els nivells van mostrar experiments de totes les disciplines científiques. Durant quatre hores intenses el nombrós públic assistent va gaudir d'un gran nombre de demostracions i experiments científics. La fira que estava situada en el centre històric de la ciutat de Lleida va comptar per cinquè any consecutiu amb la participació del departament de Matemàtiques, Ciències i Tecnologia del nostre Col·legi que hi va exposar 10 projectes.