Últimes Notícies

Xerrada sobre Educació Viària a Primària. La Guardia Urbana de Lleida ha impartit durant el mes de noviembre un taller d'educació viària per als alumnes de 5é de Primària. Dos agents del cos van explicar als nostres alumnes els perills de la carretera, dels senyals, dels semàfors.... Els alumnes van comptar amb el recolzament d'un dossier didàctic per al desenvolupament de l'activitat. Aquest document els va permetre treballar i interioritzar de forma motivadora i pràctica conceptes fonamentals. Va ser molt divertit!

Miners per un dia. El passat 24 de novembre els alumnes de Cicle Mitjà van realitzar una sortida a les mines de Sal de Cardona. Després d’una petita introducció històrica sobre la muntanya de la sal, es van posar un casc miner per visitar l'interior de la mina i van realitzar un recorregut on els guies ens van mostrar els diferents minerals que hi ha, així com les diferents formacions causades per filtracions d'aigua i argila. La sortida va finalitzar amb l'observació de les espectaculars estalactites i estalagmites que desafiaven la llei de la gravetat, que van deixar bocabadat a més d'un.

14º edicicó dels Premis a treballs de recerca. El divendres 10 de novembre de 2017 va tindre lloc l'acte de lliurament de la 14º edicicó dels Premis a treballs de recerca d'estudiants de batxillerat de l'UdL: o En l'àrea tecnològica, l'alumne Víctor Fernández Florensa, va ser premiat pel seu treball "Cómo programar un juego con Game Maker". En l'àrea agroalimentària i forestal, l'alumna Àngels Florea Jauset va rebre una menció pel seu treball "El citocrom P-450. Estudi de l'expressió del gen CYP6AE14 en larves d'helicoverpa armigera"

Entrega de premis del Certamen Marià. El diumenge 1 d'octubre de 2017 va tindre lloc l'entrega de premis del Certamen Marià (literari i audiovisual) en la seva 150ena edicició, que convoca cada any l'Acadèmia Mariana de Lleida. Van estar guardonats les alumnes: Eva Szlifierz Criado per la seva obra "Tres petits o ells" dins de la categoria d'estudis post-obligatoris, a la que se li va concedir el primer premi i Paula Taboada Carretero per la seva obra "Un lugar milagroso" dins de la categoria d'ESO, a la que se li va concedir el primer premi.